onsdag 13 juni 2012

Det här med viktnedgång

Jag har grubblat på det är ett tag nu. Vad är et bästa sättet att skaffa sig en varaktig viktnedgång och vara nöjd med det.
Jaag har provt på ett antal metoder under åren som varit utan att hitta den metod som passar mig.
När jag var 20år slutade jag äta godis, eller rättare sagt KÖPA godis vilket resulterade att mellan 19 och 20 så förvandlades jag til en knubbis tonåring och en slank ung kvinna. Till mitt leverna då hörde att jag rökte och som allämnt känt kan vara aptithämmande.
Anyhow det var då. Nu 15 år senare är det inte lika självklart att tappa de där kilona snabbt utan en snabb uppgång veckan efter.

Har testat att banta med soppor...gick ner och sen upp igen. Dessutom har man väl kommit på att måltidsersättningar snarare triggar än hämmar sockersuget och därav den snabba viktuppgången efter avslutat kur. Så var det för mig i alla fall.

Ska göra en deal med mig under sommaren och se om det händer något med min kroppsform. Så jg tänkte träna mig till en fin figur istället för att svälta mig eller ta bort vissa livsmedel ur kosten. Tre normala mål mat om dagen och regelbunden träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar